Дорожный контроль


Главная | Регистрация | Вход
Воскресенье, 12.05.2024, 19:00
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Наш опрос
Что вы думаете о ДАИшниках
Всего ответов: 36
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Март » 11 » Як дорожній контроль цілу фуру з мясо в ДАІ забрав (відео)
16:09
Як дорожній контроль цілу фуру з мясо в ДАІ забрав (відео)
 У минулі вихідні управління "Дорожнього контролю" побувало м. Херсон з метою випробувати стан справ в районній Державтоінспекції. Було відомо, ніби херсонські функціонери "ДК" відмінно впоралися із власною роботою і цілком здійснюють контроль град. Порушень з боку ДАІ фактично бракує, шофери задоволені.

Але, тісніше на шляху до Києва, 4 пані 2012 року, відразу через Херсоном "Подорожній контроль" знайшов точку в якому місці Інспектори ДАІ спільно з невідомими злочинцями знімають відмінні засоби з шоферів тягачів. Всі напевно діє перед вивіскою "вагового контролю". Ми підключили камеру і прийняли рішення орієнтуватися з бандою.

Як лише "ДК" вийшов з автомобіля, до нас підійшов шофер фури і сказав, ніби його вже настил дня тримають в даному місці. На колесо тягача невідомі персони встановили блокіратор. Обстановка утежеляется тим, у вантажівці лежить 12 тон м'яса, і так як скінчилася солярка, морозильник відключився.

Методика діє таким чином: Інспектори ДАІ зупиняють фуру, заганяють її на ваги, після що невідомі особи повідомляють "перевага", вішають блокіратор і через його анулювання виманюють кошти. Пізніше ми дізналися, ніби з шофера тягача настійно просили 460 євро, то є практично 5000 гривень.



Після такого як "вагарі" категорично відмовилися совлекать блокіратор, "ДК" викликав на виручку херсонських функціонерів, а Інспектори ДАІ викликали власного керівника. Тільки через годину на місці тісніше було 7 адептів "Дорожнього контролю" і стільки ж трудівників органів внутрішніх справ (підключаючи отже-оперативну категорії). Ще приїхав шеф блокувальників.

Згідно ст. 265-2 КУпАП, через пошкодження згідно ст.132-1 (перевага) заблокувати вантажівка володіє перевагу тільки трудівник ДАІ. Але, Інспектора ДАІ протокол склали, проте автотранспортне ліки ніяк не блокували. Його пригальмували "вагарі", які ніяк не мають на напевно законного права. Тому, "ДК" висунув ультиматум - або блокіратор знімається з власної волі, або ми його зриваємо міццю.

Як скоро на простір прибула дієво-слідча категорія, Інспектора ДАІ сходу адже пішли у відмову і чітко повідомили, ніби фуру ніяк не утримують. З власну черговість "вагарі" прийняли, ніби напевно їх рук ремесло, однак блокіратор совлекать ніяк не стануть, тому що управляються деяким розпорядком (!?). В результаті, в перебуванні оперативників, "ДК" зняв блокіратор і викинув його в канаву.



Але, ніяк не здаючись, і хоча все-дійсно дістати власні 460 євро, "шеф" вагарів почав перешкоджати виїзду вантажівки з парковки. Інспектори ДАІ зметикували, ніби краще в напевно ремесло ніяк не влазити і елементарно стояли осторонь. Зрештою, віз поїхала на Херсон.

"Дорожньому контролювання" нагоді біля 3-х годин щоб вивільнити шофера і його машинку з полону. Доки ми розбиралися, "зважений-ансамбль" ніяк не діяв. Дана звістка була відразу ж передана по рації всім районним автовласникам фур, які кинулися вибувати з містечка ніяк не виплачуючи ні копійки "через проїзд" ...

ВІДЕОРЕПОРТАЖ:




Цей беззаконний бізнес діє згідно всій Україні. Щоб їхати "ансамбль" ніяк не заїжджаючи на ваги, необхідно сплатити гладко 200 гривень. І ніяк не принципово, є у вас перевага або бракує. Ваги постійно продемонструють "пошкодження". Оснащення ніяк не володіє практично ніяких сертифікатів і ніким ніяк не перевіряється. Природно, ніби все напевно кришується владою, а ДАІ з даного володіє великий куш.
Просмотров: 1226 | Добавил: alexzxc | Теги: Фура, відео, мясо, даі, дорожній контроль | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
1 leo  
0
По суті все вірно, але Хто перекладав з російської!!! Моя твоя не понимай

Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Архив записей
Copyright MyCorp © 2024