Дорожный контроль


Главная | Регистрация | Вход
Четверг, 28.03.2024, 17:28
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Наш опрос
Что вы думаете о ДАИшниках
Всего ответов: 36
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2012 » Май » 2 » Інспектори КОБРИ вирішили помиритися і більше не конфліктувати з Дорожнім контролем (ВІДЕО)
11:40
Інспектори КОБРИ вирішили помиритися і більше не конфліктувати з Дорожнім контролем (ВІДЕО)

Співробітники спецпідрозділу ДАІ КОБРА, які стали героями попереднього сюжету про "десяти метрах», більше не будуть сваритися з «Дорожнім контролем». Про це свідчить відеозапис, який ми зняли через два дні після інциденту і публікації статті на сайті.

Отже, 28 квітня 2012 року, вийшовши з Шевченківського суду де розглядалася справа інспектора КОБРИ Литвинчука, який сфальсифікував проти автомобілістки протокол за ст. 130 КУпАП, «Дорожній контроль» вирішив проїхатися по центру Києва та перевірити роботу ДАІ. На вул. Саксаганського, на тому ж самому місці, ми знову виявили два екіпажі КОБРИ, з якими посварилися 26 квітня.

Мовчки підійшовши до ДАІшникам, "Дорожній контроль" включив відеокамеру і почав знімати. Через хвилину один з інспекторів запропонував нам попрацювати разом, мовляв бути свідками при фактах порушень ПДР. Ми погодилися і судячи з реакції інспектора, він не очікував такої відповіді. Разом з тим, "ДК" роз'яснив, що за дрібні порушення Правил, потрібно проводити роз'яснювальну роботу, а штрафувати тільки в серйозних випадках.

Між «Дорожнім контролем» і кобра зав'язалася розмова. Ми обговорили, той як інспектор має перевіряти документи, чому не можна без причини зупиняти транспортні засоби і що забороняє ДАІшнику відкривати капот автомобіля. Головна наша позиція полягала в тому, що сьогоднішнім інспекторам не можна довірити високі повноваження, оскільки це перетворюється в інструмент заробітку.

На цей раз КОБРА мирно спілкувалася з "ДК", більше не висловлювалися судження мовляв ми втручаємося в роботу і повинні негайно відійти на десять метрів. В свою чергу і "Дорожній контроль" поводився дружелюбно. Адже наша позиція дуже проста - "як ви до нас, так і ми до вас". Якби ДАІшники адекватно і за законом вели б себе з автомобілістами, то і масштабних конфліктів не було б.

Відеозапис:



Усього ми розмовляли більше години. В ході розмови «Дорожній контроль» зазначив, що зараз склалася така ситуація, коли ми приїжджаємо на будь-який пост ДАІ або ж зустрічаємо пересувної екіпаж, то, як правило, інспектори поводяться з нами ввічливо, вітаються, пропонують допомогу. Тому, ми не можемо побачити справжнє поведінка ДАІшників.

Тому, "ДК" зазначив, що ми будемо засилати підставних водіїв, яких раніше ніхто не бачив, щоб дізнатися, а чи дійсно співробітники ДАІ такі ввічливі з усіма автомобілістами. Адже, важливо щоб інспектор посміхався не награно, а діяв адекватно по відношенню до всіх громадян в не залежності від їх соціального статусу.
Просмотров: 947 | Добавил: alexzxc | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Поиск
Архив записей
Copyright MyCorp © 2024